Ezt az ételt általában reggelire szokták kínálni, de mi néha ebédre esszük amikor villám gyorsan kell valami étel, és nem jut eszembe semmi más.
- Ha hosszú a hajad fogd össze!
- Kézmosás
- Kötény
- A konyhában elpakolni (Hidd el könnyebb tiszta, rendes konyhában dolgozni!)
- A hozzávalókat kikészíten
Hozzávalók: 2 evőkanál olaj, tojás (személyenként 2-3 darab), kolbász (amiben nincs ízfokozó)
A kolbászról lehúzom a bőrt (melegvíz alá tartom, úgy könnyen lejön), felkarikázom, és kb. 2 evőkanál olajon elkezdem sütni.
A kolbász is enged zsírt, ezért nem kell sok olaj.
A tojásokat megsózom, és villával felverem.
Amikor a kolbász kicsit megsült ráöntöm a tojást, rögtön összekeverem, és folyamatos kevergetés mellett addig sütöm, amíg megszilárdul (kb. 2-3 perc).
Tányérra szedem, és pirospaprikával megszórom. Friss kenyérrel, savanyúsággal tálalom. Jó étvágyat!
Aki szereti, a kolbászhoz tehet apróra vágott vörös hagymát, paprikát, gombát stb.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: