Szerintem a tojásos galuskához szinte mindenki ezt eszi, de azért más ételhez is finom.
- Ha hosszú a hajad fogd össze!
- Kézmosás
- Kötény
- A konyhában elpakolni (Hidd el könnyebb tiszta, rendes konyhában dolgozni!)
- A hozzávalókat kikészíteni
Hozzávalók: fejes saláta, 0,5 liter hideg víz, 3 teáskanál cukor (vagy más édesítő), csipet só, 4 teáskanál étel ecet 15%-os (10%-osból több kell, a 20%-osból kevesebb)
Először a salátát leveleire szedem, hideg víz alatt megmosom, és egy tálcára félreteszem. Egy salátás tálban összekeverem a vizet a cukorral, sóval, és az ecettel. Folyamatosan kóstolgatom. A leírt mennyiségek csak tájékoztató jellegűek, mindenkinek a saját ízlését kell követnie. A saláta leveleket a tálalás elött teszem a saláta lébe, mert hamar megfonnyad.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: