Így főztem anyátokkal

Tojásos galuska vagy nokedli

 

Tojásos galuska

Gyorsan elkészíthető egytál étel, akár előző napról maradt galuskából is meg lehet főzni. 

  1. Ha hosszú a hajad fogd össze!
  2. Kézmosás
  3. Kötény
  4. A konyhában elpakolni (Hidd el könnyebb tiszta, rendes konyhában dolgozni!)
  5. A hozzávalókat kikészíteni

Hozzávalók: tökéletes galuska, személyenként 2 darab tojás

A tojásokat egy tálban felverem, és megsózom.

Az elkészült galuskára egy kicsivel több olajat teszek, és felrakom a tűzhelyre. Ráöntöm a tojásokat, és fakanállal addig kevergetem amíg a tojás „rásül” a galuskára. ( Az edény alján is keverni kell, mert könnyen odaég.)

Fejes salátával tálalom.

facebook-icon-logo-vector Nézd meg Facebook oldalamat is!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!