Így főztem anyátokkal

“Pizza” leveles tésztából

 

 

Elkészült

 

 

Igazából ennek az ételnek semmi köze a pizzához, de nem tudom minek nevezzem, mert a lepényhez sincs köze. Szívesen fogadok tippeket, hogy nevezzem ezt az ételt?!

Elkészítés: 1 csomag  friss leveles tészta (szerintem a Tanta Fanny a legfinomabb), 1 kis doboz tejföl, egy nagyobb fej hagyma, vagy két kicsi, ízlés szerint kolbász, bacon

A sütőt előmelegítem kb 210 fokra.

A tésztát kiveszem a hűtőből, és előkészítem a hozzávalókat. A sütőpapírral együtt kitekerem, négy részre vágom.

Megkenem tejföllel

Egy tepsibe két téglalapot teszek. Megkenem tejföllel.

 

 

Ráteszem a hagymát

 

 

Ráteszem a hagymát.

 

 

 

 

Kolbászt teszek rá

Megszórom kolbásszal.

 

 

 

 

 

                                                                   Baconnel betaka

 

 

Ráteszem a bacont.

 

 

Megsült

 Beteszem a sütőbe, és 15-20 perc alatt megsütöm.

 

Elkészült Jó étvágyat!

 

facebook-icon-logo-vector Nézd meg Facebook oldalamat is!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!