“Pizza” leveles tésztából

Igazából ennek az ételnek semmi köze a pizzához, de nem tudom minek nevezzem, mert a lepényhez sincs köze. Szívesen fogadok tippeket, hogy nevezzem ezt az ételt?!

Elkészítés: 1 csomag  friss leveles tészta (szerintem a Tanta Fanny a legfinomabb), 1 kis doboz tejföl, egy nagyobb fej hagyma, vagy két kicsi, ízlés szerint kolbász, bacon

A sütőt előmelegítem kb 210 fokra.

A tésztát kiveszem a hűtőből, és előkészítem a hozzávalókat. A sütőpapírral együtt kitekerem, négy részre vágom.

Egy tepsibe két téglalapot teszek. Megkenem tejföllel.

Ráteszem a hagymát.

Megszórom kolbásszal.

                                                                   

Ráteszem a bacont.

 Beteszem a sütőbe, és 15-20 perc alatt megsütöm.

 Jó étvágyat!

 Nézd meg Facebook oldalamat is!

Címkék: ,
Tovább a blogra »