Így főztem anyátokkal

Mézes-mustáros csirkemell

 

Kész a hús

 

Szeretem ezt az ételt, mert különlegesen finom, és nagyon egyszerű elkészíteni.

Hozzávalók 4 főre: Kb 60 dkg csirkemellfilé, só, bors, 2dl méz, 5 kiskanál mustár, félteáskanál fehérbors, olaj a sütéshez

Bepácolom a húst

A csirkemellet ujjnyi vastag, tenyérnyi darabokra vágom, besózom, megborsozom. Egy jól záródó tálban összekeverem a páchoz a mézet, a mustárt, és a fehérborsot. Beleteszem a hús darabokat, lezárom, és berakom a hűtőbe legalább egy éjszakára.

 

Pár perc alatt megsül

Másnap kevés olajon pár perc alatt megsütöm. Rizzsel, sült krumplival, pirított krumplival, krumplipürével, joghurtos salátával egyaránt finom.

 

 

Kész a hús Jó étvágyat!

facebook-icon-logo-vector Nézd meg Facebook oldalamat is!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!