Így főztem anyátokkal

Petrezselymes újkrumpli

Szerintem ilyenkor tavasszal kihagyhatatlan köret.

 

Rántott hússal

Hozzávalók:

  • 1 kg újkrumpli
  • 1 teáskanál só
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 evőkanál szoba-hőmérsékletű vaj

Kockára vágom

Elkészítés: A krumplit egy új mosogatószivaccsal ledörzsölöm, megmosom, kockára vágom és sós meleg vízben felteszem főni.

Éles késsel felaprítom  Petrezselyem

Közben a petrezselymet megmosom, és egy nagy éles késsel felaprítom.Ha nagyon hideg, akkor a vajat mikróban felolvasztom.

Ráteszem a petrezselymet és a vajat  Összekeverem

Amikor megfőtt a krumpli leszűröm, ráteszem a petrezselymet, a vajat és fakanállal összekeverem. Rántott hússal, sült oldalassal, fasírttal, sajtba panírozott csirkemellel, sült csirkecombbal vagy natúr hússal is finom.

Rántott hússal  Jó étvágyat!

facebook-icon-logo-vector Nézd meg Facabook oldalamat is!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!