Gombás csirkemell

Gyorsan elkészül, laktató, finom nem kell hozzá sok minden.

Hozzávalók:

Elkészítés

   

A hagymát nagyon apróra vágom, és a gombát is feldarabolom. Kicsit félreteszem.

   

A csirkemellet féltenyérnyi darabokra vágom, besózom, és a lisztbe forgatom. Egy nagyobb serpenyőben kevés olajon hirtelen megsütöm. Papírtörlőre szedem.

     

A visszamaradt olajban megpárolom a hagymát, majd a gombát is hozzáadom, kicsit megsózom. Pár percig együtt párolom, majd kb. 2 dl vízzel felengedem. Az őrölt fehérborssal fűszerezem, beleteszem a megsült csirkemellet, és fedő alatt addig párolom, amíg a víz elpárolog, és besűrűsödik a szaft.

  

 Közben elkészítem a köretet ami lehet rizs, vagy sült krumpli. Jó étvágyat!

    Nézd meg Facebook oldalamat is!

Címkék: ,
Tovább a blogra »