Gyorsan elkészül, laktató, finom nem kell hozzá sok minden.
Hozzávalók:
Elkészítés
A hagymát nagyon apróra vágom, és a gombát is feldarabolom. Kicsit félreteszem.
A csirkemellet féltenyérnyi darabokra vágom, besózom, és a lisztbe forgatom. Egy nagyobb serpenyőben kevés olajon hirtelen megsütöm. Papírtörlőre szedem.
A visszamaradt olajban megpárolom a hagymát, majd a gombát is hozzáadom, kicsit megsózom. Pár percig együtt párolom, majd kb. 2 dl vízzel felengedem. Az őrölt fehérborssal fűszerezem, beleteszem a megsült csirkemellet, és fedő alatt addig párolom, amíg a víz elpárolog, és besűrűsödik a szaft.
Közben elkészítem a köretet ami lehet rizs, vagy sült krumpli. Jó étvágyat!
Nézd meg Facebook oldalamat is!