Diétás fánk zablisztből

Most sütöttem először ilyet, de ízlett a családnak. Nagyon hamar kész van, és alig kell hozzá valami. Elég laktató ezért kisebbeket sütöttem, a hagyományos fánkoknál.

Hozzávalók:

Elkészítés:

Kimérem a lisztet, beleszórom a sütőport, és a „cukrot”.

   

Beleütöm a tojásokat, és hozzáadom a joghurtot. Robotgéppel összekeverem.

   

Olajat melegítek, és kanállal beleszaggatom a tésztát. Kicsit tovább kell sütni, mint a hagyományos fánkot. Papírra szedem, hogy felszívja a zsírt. 

   

Ha kész lehet hozzá lekvárt kínálni, vagy cukormentes mogyorókrémmel, tejszínhabbal “megbolondítani” Jó étvágyat!

 Ha tetszik nézd meg Facebook oldalamat is! 

Címkék: , , , ,
Tovább a blogra »