Ritkán eszünk melegszendvicset, de most találtam a hűtőben egy darab párizsit és pár szelet sajtot, amit senki nem akart megenni, ezért kicsit átalakítottam. Ráadásul a kenyér egy kicsit szikkadt volt, úgyhogy minden összejött egy jó kis melegszendvicshez.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A sütőt bekapcsoltam kb. 200 fokra. Amíg melegedett elkészítettem a krémet.
A párizsit, a hideg vajat és a szeletelt sajtokat összekockáztam beraktam az aprítógépbe,pici fehér borssal ízesítettem és egyszerűen pépesre kevertem. Közben tejszínnel lazítottam.
Amikor elkészült rákentem a kenyérre, és reszelt sajttal megszórtam. Beraktam a forró sütőbe kb. 10 percre.
Jó étvágyat!
Néhány ötlet:
Szerintem sonkából is finom lehet.
Nem fontos sajtot rakni a krémbe.
Friss kenyérből is készülhet.
A tetejére lehet tenni kukoricát.
Van, aki úgy szereti, hogy megpirul a sajt, van, aki csak ráolvasztja. Így is úgy is finom. Figyelni kell sütés közben.
Ha nincs kedved megsütni „nyersen” is lehet enni.
Ha nincs aprítód (érdemes beszerezni, mert nagyon sok mindenre lehet használni) akkor kézimixerrel is készítheted.