Amilyen egyszerű az étel olyan nagyszerű. Pillanatok alatt elkészül. Lehet önállóan enni, feltétként főzelékhez vagy pl. natúrszeletből Holstein szeletet „varázsolni”.
1.Ha hosszú a hajad fogd össze!
2.Kézmosás
3.Kötény
4.A konyhában elpakolni (Hidd el könnyebb tiszta, rendes konyhában dolgozni!)
5.A hozzávalókat kikészíteni
Hozzávalók: tojás, zsiradék
Van, aki egyből a serpenyőbe üti a tojást, de én ezt nem szeretem. Igaz kicsit macerásabb, és több a mosogatni való, de én külön-külön pohárba szoktam a tojásokat felütni. Így könnyen bele lehet csúsztatni a serpenyőbe.
Serpenyőben kevés zsiradékot melegítek. Ha elég meleg sorban egymás után belecsúsztatom a tojásokat. Egy fa „lapáttal” kicsit formázom a szétfolyó fehérjét. Fedőt szoktam rátenni, mert nagyon spriccel. Attól függ ki hogy szereti a sárgáját (folyósan vagy szilárdan) pár perc alatt megsütöm.
Jó étvágyat!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: