Így főztem anyátokkal

Mézes- mustáros káposztasaláta

 

Ez a saláta is nagyon finom, és kb 5 perc alatt elkészíthető. Natúr húsokhoz, csirkéhez kitűnő választás. Nálunk szívesen eszi mindenki. Senki nem fanyalog, hogy zöldséget kell ennie.

rántott csirke pirított krumplival és salátával

1.Ha hosszú a hajad fogd össze!

2.Kézmosás

3.Kötény

4.A konyhában elpakolni ( Hidd el könnyebb tiszta, rendes konyhában dolgozni!)

5.A hozzávalókat kikészíteni

Hozzávalók:

Zacskós saláta keverék amiben káposzta és sárgarépa van, egy kicsi fej lilahagyma,só, 2 evőkanál mustár,1 evőkanál méz,1 evőkanál citromlé, 3 evőkanál majonéz, 1 evőkanál fehérbor ecet

A lilahagymát félbe vágom, és utána felszeletelem. A saláta keveréket egy tálba teszem, hozzáadom a hagymát és megsózom. Amíg az öntetet elkészítem félre teszem. A szószhoz valókat egy másik salátás tálban összekeverem,ha kész akkor beleforgatom a zöldséget és kész is.

mézes-mustáros káposzta saláta

Jó étvágyat!

facebook-icon-logo-vector Nézd meg a Facebook oldalamat is!

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!