Így főztem anyátokkal

Fejes saláta

 

Fejes saláta

Szerintem a tojásos galuskához szinte mindenki ezt eszi, de azért más ételhez is finom.

  1. Ha hosszú a hajad fogd össze!
  2. Kézmosás
  3. Kötény
  4. A konyhában elpakolni (Hidd el könnyebb tiszta, rendes konyhában dolgozni!)
  5. A hozzávalókat kikészíteni

Hozzávalók: fejes saláta, 0,5 liter hideg víz, 3 teáskanál cukor (vagy más édesítő), csipet só, 4 teáskanál étel ecet 15%-os (10%-osból több kell, a 20%-osból kevesebb)

Először a salátát leveleire szedem, hideg víz alatt megmosom, és egy tálcára félreteszem. Egy salátás tálban összekeverem a vizet a cukorral, sóval, és az ecettel. Folyamatosan kóstolgatom. A leírt mennyiségek csak tájékoztató jellegűek, mindenkinek a saját ízlését kell követnie. A saláta leveleket a tálalás elött teszem a saláta lébe, mert hamar megfonnyad.

facebook-icon-logo-vector Nézd meg Facebook oldalamat is!

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!