Egy kicsit már unom, hogy a húsvéti sonkához mindig főtt tojást eszünk. Most gyorsan „összedobtam” egy tojássalátát.
Hozzávalók:
- 10 db főtt tojás,
- 6-7 evőkanál majonéz
- egy kis doboz natúr joghurt
- 1 evőkanál mustár
- 1 evőkanál citromlé
- 1 evőkanál 6%-os tárkony ecet
- 1 kávéskanál porcukor
- késhegynyi őrölt fehérbors
- 1 teáskanál szárított petrezselyem
- kicsi só
(ezek az adagok csak támpontok, ízlés szerint lehet rajta változtatni)
A tojásokat megfőzöm, megpucolom, és karikára vágom. ( Tojás szeletelővel.)
Egy tálban összekeverem a mártáshoz valókat, és a tojásokat óvatosan beleforgatom. Néhány órára berakom a hűtőbe.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: