Így főztem anyátokkal

Csirkehúsleves

Ez egy igazi gyógyleves. Ha valakinek fáj a torka, a hasa, ha megfázott, illetve influenzás akkor is jót tesz ez a finom meleg leves.     Hozzávalók: bármilyen csirke „alkatrész” de lehetőleg legyen benne csontos rész (pl. farhát, szárny, mellcsont, comb) attól lesz igazán finom. Aki szereti, tehet bele zúzát, májat, szívet. Nálunk senki nem… Tovább »

Húsleves (orjaleves)

  Nagyon sok családban szinte “kötelező” vasárnap valamilyen hús- leves. Most a sertéscsontból (orja)  készült levest írom le. Apám úgy tudta főzni ezt a levest, hogy a nagy fazék aljára le lehetett látni. Mi úgy hívtuk “celofán leves”. Nekem még nem sikerült ilyen szép, tiszta levest főznöm sertés csontból,de az íze azért ennek is nagyon… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!