Így főztem anyátokkal

Rántott párizsi

  Főleg főzelékhez szoktam készíteni. Évekig nem főztem ilyet, mert teljesen elfelejtettem. Néha jól esik ilyen „retró” kaját enni. Egyszerűen elkészíthető.Ezen lehet gyakorolni a rántott hús sütést, mert itt csak a panírra kell figyelni, ha nem sül át a párizsi akkor is ehető.   1.Ha hosszú a hajad fogd össze! 2.Kézmosás 3.Kötény 4.A konyhában elpakolni… Tovább »

Zöldbab főzelék

  Mi nem nagyon szeretjük a főzelékeket. A család egyik fele a zöldbabot, a másik fele pedig a zöldborsót eszi meg nagy ritkán. Ma főzeléket főztem, úgyhogy gyorsan le is írom 1.Ha hosszú a hajad fogd össze! 2.Kézmosás 3.Kötény 4.A konyhában elpakolni (Hidd el könnyebb tiszta, rendes konyhában dolgozni!) 5.A hozzávalókat kikészíteni   Két személynek… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!