Így főztem anyátokkal

Marinált, héjában sült krumpli

  Ha már unod a sült krumplit, akkor feltétlenül próbáld ki ezt! Nagyon finom, még másnap is ehető. Nálunk most ez a „sláger”.     Hozzávalók 4 személyre: só a tepsibe (elég sok kell, úgyhogy vegyél külön egy kilót, nehogy elfogyjon, ami otthon van) 6-8 burgonya egészben, héjastól 50 ml tárkonyos ecet 2 evőkanál méz… Tovább »

Kolbászzsírban sült krumpli

  Ma sült kolbász volt ebédre héjában főtt krumplival. Maradt pár darab burgonya, amiből nem volt kedvem salátát készíteni. Ezért felkarikáztam, és a megmaradt zsírban kisütöttem őket. Mivel ezek már puhára voltak főzve csak egymás mellett lehetett őket sütni, és egyesével óvatosan forgatni, de nagyon hamar megpirultak.  Uzsonnára pont elég volt. Jó étvágyat!  Nézd meg… Tovább »

Sült krumpli

  A rántott husi mellé sült krumpli dukál. Sajnos nem túl egészséges, de cserébe nagyon finom! Szerintem, ha ritkán eszel, és viszonylag keveset, akkor nem árt. Én szoktam mellé nyers zöldségeket kínálni joghurtos öntettel ami kicsit emlékeztet a gyrosra, így szívesen megeszik, és nem veszik észre, hogy a krumpliból kevesebbet esznek. 1.Ha hosszú a hajad… Tovább »

Rántott husi

    Nagyon sok családban ez az első számú kedvenc étel (nálunk is) ezért választottam elsőnek ezt a receptet.Természetesen nem csak sertés húst lehet így elkészíteni, hanem csirkét, halat,pulykát stb. Sokféle zöldséget is szoktak  panírozni pl. gombát, patisszont stb. stb.,de azért a hús az igazi.   1.Ha hosszú a hajad fogd össze! 2.Kézmosás 3.Kötény 4.A… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!