Én ezt előre szeletelt sonkával készítettem, de húsvéti sonkából is meg lehet csinálni. Hozzávalók egy 23 cm átmérőjű kapcsos tortaformához: 8-10 főtt tojás ,( a sonka és a sajt vastagságától függ) 10 dkg Selyem sonka, 10 dkg Milkana classic sajt (természetesen másmilyen sonkát, és sajtot is lehet használni), majonéz, 4 lap zseletin, ízlés szerint… Tovább »
Tojás koszorú
Én ezt előre szeletelt sonkával készítettem, de húsvéti sonkából is meg lehet csinálni. Hozzávalók egy 23 cm átmérőjű kapcsos tortaformához: 8-10 főtt tojás ,( a sonka és a sajt vastagságától függ) 10 dkg Selyem sonka, 10 dkg Milkana classic sajt (természetesen másmilyen sonkát, és sajtot is lehet használni), majonéz, 4 lap zseletin, ízlés szerint… Tovább »
Főleg főzelékhez szoktam készíteni. Évekig nem főztem ilyet, mert teljesen elfelejtettem. Néha jól esik ilyen „retró” kaját enni. Egyszerűen elkészíthető.Ezen lehet gyakorolni a rántott hús sütést, mert itt csak a panírra kell figyelni, ha nem sül át a párizsi akkor is ehető. 1.Ha hosszú a hajad fogd össze! 2.Kézmosás 3.Kötény 4.A konyhában elpakolni…
Nagyon sok családban ez az első számú kedvenc étel (nálunk is) ezért választottam elsőnek ezt a receptet.Természetesen nem csak sertés húst lehet így elkészíteni, hanem csirkét, halat,pulykát stb. Sokféle zöldséget is szoktak panírozni pl. gombát, patisszont stb. stb.,de azért a hús az igazi. 1.Ha hosszú a hajad fogd össze! 2.Kézmosás 3.Kötény 4.A…